Krukjes, Rekken, Consoles, Kastjes & Luiken

 • Oude boerengroene luiken
  Oude boerengroene luiken

  Set van twee oude boerengroen luiken met onder een louvregedeelte.
  Aan de bovenkant een gezellige witte vintage vakverdeling, voorzien van prachtig hang- en sluitwerk.Leuk voor in een tuinhuis, in de tuin of gewoon in…

  € 69,00 € 55,00
 • Krukje
  Krukje

  Stoer krukje of vensterbankje.
  De onderkant is vrij grof en van dik hout gemaakt. De bovenzijde is van plankjes en deze zijn heerlijk vintage verweerd.Afmeting: 30 x 20 x 19 cm.

  € 14,50 € 11,50
 • Vitrinekastje
  Vitrinekastje

  Oud kastje met glasdeurtje, het originele bubbeltjesglas zit er nog in. Leuk om serviesgoed in uit te stallen, wanneer je het deurtje half open laat staan.

  Afmeting: 66 cm hoog, 43 cm breed en 33 cm diep.

  (Verzenden kan, maar…

  € 49,50 € 39,50
 • Regaal
  Regaal

  Oude shabby console. Heeft aan de bovenzijde een klein ingezaagd stukje. ( Daar liep denk ik een leiding waar deze omheen gezaagd is....) Afmeting: 60 cm breed, 30 cm diep en de totale hoogte is 40 cm.

  € 42,95 € 27,50
 • Shabby louvreluik
  Shabby louvreluik

  Oud en verweerd louvreluik. Shabby wit. De shutters kunnen nog wel open en dicht, leuk voor een raam. Overdag wel de lichtinval met de schuttes open en 's avonds doe je ze dicht tegen de inkijk.

  Afmeting: 46 x 98 cm.

  € 27,50
 • Lichtgrijs tafeltje
  Lichtgrijs tafeltje

  Oud lichtgrijs (keukentafeltje) uit Frankrijk. Door z'n gunstige afmetingen is hier al snel een leuk hoekje mee te creëren. Aan de voorkant 1 lade. Het tafeltje is bewerkt met een matte krijtachtige verf. Heeft zo hier en daar…

  € 49,50