Krukjes, Rekken, Consoles, Kastjes & Luiken

 • Blank houten trog
  Blank houten trog

  Mooie blankhouten oude trog. Afmeting; 100 x 47 cm en 21 cm hoog. De zijkanten lopen schuin weg. Heeft wormgaatjes maar is behandeld. (De kleur op de foto is iets lichter dan in het echt.)

  Erg decoratief en handig met een stapel…

  € 45,00
 • Vitrinekastje
  Vitrinekastje

  Oud kastje met glasdeurtje, het originele bubbeltjesglas zit er nog in. Leuk om serviesgoed in uit te stallen, wanneer je het deurtje half open laat staan.

  Afmeting: 66 cm hoog, 43 cm breed en 33 cm diep.

  (Verzenden kan, maar…

  € 37,50
 • Lichtgrijs tafeltje
  Lichtgrijs tafeltje

  Oud lichtgrijs (keukentafeltje) uit Frankrijk. Door z'n gunstige afmetingen is hier al snel een leuk hoekje mee te creëren. Aan de voorkant 1 lade. Het tafeltje is bewerkt met een matte krijtachtige verf. Heeft zo hier en daar…

  € 39,50
 • Stoeltje
  Stoeltje

  Mega oud stoeltje, ooit ondergewaardeerd want het is blijkbaar gebruikt als verfhulpje. Dit stoeltje zoekt nu dus een huis waar het gewaardeerd wordt in de staat zoals ze is. Ze kan plaats bieden aan een oude pop of beer. Ze neemt…

  € 15,00
 • Gietijzeren raamhek
  Gietijzeren raamhek

  Prachtig gietijzeren raamhek van een oud Frans huis. Leuk als ornament tegen een muur, luik of voor het raam. Leuk met een krans of bosje groen er aan en zowel in de lengte als breedte te plaatsen. Mooi verweerd.
  Afmeting: 32 x 91…

  € 39,50
 • Oud krukje
  Oud krukje

  Mooi oud en sleets krukje / voetenbankje. In de originele verf met een blank bovenblad.
  Afmeting: 47 x 29 cm en 23,5 cm hoog.

  € 42,50