Even voorstellen

 

***

Wat leuk dat u een kijkje neemt in mijn (web)winkel.

Mijn naam is Carla en vanaf 2010 run ik met veel plezier en enthousiasme
 Kind van Holland. Mijn man en ik rijden regelmatig een (lang) weekendje op en neer richting Frankrijk om de mooiste schatten te verzamelen. Wij zijn enorme liefhebbers van brocante & "het ouderwetse sfeertje" en dat proberen we via het assortiment van Kind van Holland uit te stralen. Zoek je iets specifieks of wil je iets vragen? Mail dan gerust even: info@kindvanholland.nl

Alle bestellingen worden met zorg ingepakt, want niets is zo leuk als een kadootje bestellen voor een ander of gewoon voor jezelf!  Bestel je iets voor een speciale gelegenheid? Geef dan in het veld opmerkingen aan om welk artikel en welke gelegenheid het gaat. We maken er dan iets (extra) moois van!

Pakketjes en brievenbuspost worden altijd zo snel mogelijk verzonden via Post NL. U ontvangt van ons altijd een indicatie van de verwerkingstijd. Ook heeft Kind van Holland een afhaaladres in Waddinxveen, waar u uw bestelling kunt afhalen. U wordt, zodra uw pakketje klaar staat, benaderd om hierover een afspraak te maken. Daarnaast zijn wij een aantal keer per jaar te vinden met een kraam op een gezellige brocantemarkt. Kijk voor meer informatie daarvoor in de Agenda.

 Regelmatig proberen wij onze klanten op de hoogte houden van nieuws en nieuwe producten via de nieuwsbrief. Interesse in de nieuwsbrief? Aanmelden gaat heel eenvoudig, kijk voor meer info in het overzicht links op de startpagina.

Je kunt Kind van Holland ook volgen via Facebook & Instagram onder de naam: Kind van Holland Brocante. Hier wordt met grote regelmaat een berichtje m.b.t. nieuwe brocante vondsten, tijdelijke of éénmalige aanbiedingen, een sfeerplaatje of een stylingtip geplaatst. Zo ben je altijd als één van de eersten op de hoogte van de nieuwtjes.

Ik wens je veel shopplezier en hoop je als gast op de website te mogen (blijven) ontvangen.

Groet,
Carla

 

 

© 2007 - 2024 Kind van Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel