Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden; Leveringsvoorwaarden

Algemeen
Door bij Kind van Holland een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Kind van Holland akkoord gaat. Kind van Holland heeft het recht haar leverings en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u Kind van Holland hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Kind van Holland aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Kind van Holland worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw gegevens die u aan Kind van Holland heeft verstrekt.

De prijs
Prijswijzingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.kindvanholland.nl. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bijdrage bezorgkosten
Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van PostNL.

U krijgt altijd bericht
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen een week (tenzij anders vermeld op de welkomstpagina van www.kindvanholland.nl) bericht en houdt Kind van Holland uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Uw bestelling acht dagen op zicht
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van acht dagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten of als artikelen speciaal voor u zijn ingekocht of gemaakt, waaronder de linnen stof per meter die voor u is afgeknipt. (Bestellingen van stoffen kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Op aanvraag kan een stofstaal toegestuurd worden). In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Als u besluit uw bestelling te houden, brengen wij de bezorgkosten, zoals in de vorige alinea`s vermeld, in rekening. Ook retourkosten komen voor uw rekening. Bestelde boeken en/of magazines kunnen niet geretourneerd worden.

Kind van Holland behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.

Aanvragen voorwaarden
Deze leverings- en betalingsvoorwaarden van Kind van Holland zijn tevens op aanvraag verkrijgbaar bij Kind van Holland.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Kind van Holland gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:

Kind van Holland

KvK: 63012898
BTW nummer: NL001967667B69

Algemene Voorwaarden; Betalingsvoorwaarden

U betaalt vooraf of via iDEAL
Nadat u een bestelling gedaan hebt via www.kindvanholland.nl ontvangt u automatisch een orderbevestiging per mail. Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van Kind van Holland krijgt u daarvan bericht. Uw bestelling wordt dan in behandeling genomen. Is een bestelling verzonden dan krijgt u daarvan eveneens bericht. Uw factuur ontvangt u via e-mail.

Betaalopdrachten
Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (danwel machtiging) tot betaling geeft.

Opgegeven saldi
De juistheid van alle door of in opdracht van Kind van Holland opgegeven saldi staat vast, tenzij u hebt laten weten dat er naar uw mening iets niet klopt.

Aanvragen voorwaarden
De Algemene Voorwaarden ‘Betalingsvoorwaarden’ van Kind van Holland zijn ook op aanvraag kosteloos verkrijgbaar bij Kind van Holland, Schuberthof 13, 2742 BT Waddinxveen. Op alle bestellingen bij Kind van Holland zijn tevens de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden kunt u downloaden op de website van de thuiswinkelorganisatie.

Klachten
Kind van Holland beschikt over een interne klachtenprocedure.

Algemene Voorwaarden; Garantievoorwaarden

Garantie
Kind van Holland garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Kind van Holland herstelt gebreken die bij normaal - met de bestemming corresponderend - gebruik optreden in of aan haar artikelen kosteloos. Als een klacht gegrond is, komen ook de verzendkosten voor rekening van Kind van Holland. Kind van Holland stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Kind van Holland kent een reparatietermijn van gemiddeld drie weken.

Als Kind van Holland besluit tot vervanging en u een geheel nieuw artikel aanbiedt, dient u binnen veertien dagen een nieuwe keus te maken. Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij transportschade niet mogelijk is.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten valt buiten de garantie.
Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie:

 • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht (al dan niet ter reparatie) door derden;
 • Bij oververhitting door centrale of andere verwarming;
 • Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte;
 • Als de datum op de afleveringsbon gewijzigd of onleesbaar is;
 • Bij gebreken die ontstaan zijn door niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik (zoals het niet te werk gaan volgens de bijbehorende gebruiksaanwijzing);
 • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid;
 • Bij van buiten komend onheil, (zoals blikseminslag, stroomuitval, 
  natuurrampen etcetera);
 • Als u Kind van Holland niet tijdig plaats, gelegenheid of tijd geeft voor
  onderzoek en herstel van het gebrek;
 • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2007 - 2024 Kind van Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel