Emaille

 

 • Emaille boterpot
  Emaille boterpot

  Zachtgele emaille boterpot met een donkergroen randje.
  Het emaille heeft rondom gebruikssporen.
  Diameter 20 cm en de totale hoogte is 9 cm.

  € 12,50
 • Emaille kan
  Emaille kan

  Emaille kan met een blauw randje aan de bovenkant. In prima staat.
  Hoogte: 28 cm, diameter aan de onderzijde 16 cm, en de breedte van tuit tot en met oor gemeten is 20 cm.Leuk setje in combinatie met de meelpot met tekst Farine en…

  € 16,95
 • Emaille pot FARINE
  Emaille pot FARINE

  Franse emaille pot met blauw randje en opdruk FARINE. Deze werd dus gebruikt om de bloem/meel in te bewaren. Het deksel heeft wat gebruikssporen en bij de bodem aan de achterzijde is ook een stukje emaille weg.

  Hoogte 18 cm,…

  € 9,50
 • Hoge emaille pot
  Hoge emaille pot

  Hoge emaille pot met hengsel en deksel. Heeft aan de achterzijde een flinke beschadiging, maar oké.... dat heeft ook wel z'n charme en als je hem omdraait zie je er niets van. Ook het deksel heeft wat gebruiksspoortjes.

  (Leuk…

  € 14,95
 • Emaille meelpot
  Emaille meelpot

  Oude emaille meel-bewaarpot met houten deksel. Aan de binnenkant is het hout van het dekseltje in de hoek gescheurd. (Zie foto) De pot is aan de binnenkant ook flink verweerd en roestig, maar mijn mening is dat dat nou juist zo…

  € 17,50
 • Emaille zeepbakje
  Emaille zeepbakje

  Oud emaille zeepbakje met haakje. Tevens voorzien van een gaatje, zodat hij aan de muur bevestigd kan worden. Heeft een paar gebruiksspoortjes, maar dat maakt 'm alleen maar extra leuk.

  Afmeting: 18 x 26 cm.

  (Het oude stuk zeep…

  € 17,50