Diverse woonaccessoires

P1070690.jpg

 • Kaarsenhanger
  Kaarsenhanger

  IJzeren hanger, waar een klein kaarsje of waxinelichtje in kan. Hang deze aan een luik, deur of raam en je hebt een échte blikvanger.

  Totale lengte 27 cm.

  € 9,95
 • Betonlook duif
  Betonlook duif

  (vredes)duif van steen met een beton-look. Het beestje is een beetje verweerd, leuk in een kistje of in een grote krans.

  Afmeting: 22 x 15 x 10 cm

  € 14,95
 • Stenen kandelaar
  Stenen kandelaar

  Stenen kandelaar met een verweerd uiterlijk. Ze zijn best zwaar en staan stevig. Ik heb er op de foto twee kleine bakblikjes opgezet met daarop een groot waxinelicht, maar deze zijn ook erg geschikt voor een brede…

  € 12,50
 • Handgemaakte vintage slinger *
  Handgemaakte vintage slinger *

  Vintage slinger, handgemaakt met oud Frans papier. De vlaggetjes zijn stevig en zijn 9 x 5 cm. De lengte van de slinger is ongeveer 120 cm en bestaat uit 10 vlaggetjes. Het hele jaar door leuk, maar extra leuk met kerst.

  € 9,95
 • Metalen plaat met nostalgische kaart *
  Metalen plaat met nostalgische kaart *

  Metalen plaat, afmeting 28 x 11,5 cm met daarop een nostalgische kaart "orgelman". Aan de bovenzijde een gaatje waarmee je het d.m.v een touwtje kunt ophangen.

  € 3,00
 • Metalen plaat met flesje *
  Metalen plaat met flesje *

  Metalen plaat, afmeting 28 x 11,5 cm met daarop een gezellig bol flesje. Het flesje is 7 cm hoog en je kunt er leuk een takje groen of een bloemetje in stoppen. Aan de bovenzijde een gaatje waarmee je het d.m.v een touwtje kunt…

  € 5,00